hjælp til træning

Fysioterapeutisk undersøgelse med personligt træningsprogram.

Hvis du gerne vil igang med at træne kan vi hjælpe dig med at nå dine mål med et skræddersyet træningsprogram som passer til dine behov og dit træningsniveau.

Oftest træner mange forkert og kender ikke til kroppens funktioner og fysiologi, hvilket er med til at udsætte effekten af træning og måske endda udelukke den og dermed skade kroppen i stedet.

Fysioterapeuter er uddannet i at se sammenhænge og analysere på kroppen, så du får det bedste resultat ud af dine træningstimer hurtigst muligt.


Et træningsprogram holder typisk 6-8 uger og skal derved revurderes og tilpasses, da kroppen ændrer sig løbende og bliver bedre med tiden.


Hvis man træner med det samme træningsprogram over længere tid, udebliver effekten og kroppen går i stå. "Stilstand er tilbagegang!"....

Hvis du har nogle former for bevægeapparatsproblemer eller gamle skader og gerne vil i gang med at træne er det vigtigt at du vælger en fysioterapeutisk undersøgelse for at sikre, at du kommer rigtig i gang med træningen og ikke skader dig selv.

Vi laver en screening af hele kroppen og finder sammenhænge mellem dysfunktioner og tilrettelægger et specifikt program til dig.

Genoptræning

Vi har faciliteter til mange former for genoptræning efter skader, operationer eller anden sygdom som har haft ringe indvirkning på kroppen.


Når kroppen har været ude af balance er det vigtigt at få styrket evt. kompensationer eller svage muskler for at forebygge yderligere skade på væv og knogler som opstår hvis man slider kroppen forkert over tid. Efter en operation er der påført vævet en skade, som aldrig bliver 100% som før, men det kan veltrænede muskler og sener være med til at rette op på, så funktionen i kroppen kan generhverves. Musklerne holder sammen på kroppen og styrker - derfor er det vigtigt at genoptræne!....

Genoptræning kan ske ved individuel træning med fysioterapeut / instruktør, holdtræning eller individuel træning i maskinerne.

Kontakt os, hvis du har brug for genoptræning af en hvilken som helst art.

Personlig træning

Vi har mulighed for at skræddersy et træningsforløb til dig. Det kan være nødvendigt med hjælp fra en PERSONLIG TRÆNER, hvis du har nogle specifikke mål med din træning. En personlig træner hjælper dig med at stille målene op og sørge for at du udfører din træning korrekt og med den rette belastning. Den personlige træner er med til at motivere dig og give dig input og vejledning til, hvordan du  får mest ud af din træning.

Typisk kan man booke personlig træning den første måned, så man sikrer, at man er kommet godt i gang og selv kan træne videre på egen hånd. Andre bruger personlig træning som en opfølgning hver 4-6 uger for at sikre at der sker fremskridt og at man får nye øvelser på sit træningsprogram. Derudover har man mulighed for at sammensætte forløb over 3-4 måneder, hvor man mødes hver uge til træning.

Stines TRÆningscenter aps

Dravedvej 2E, 6240 Løgumkloster​

Ring til os på

Telefon: 31 13 88 00

Skriv til os på

E-mail: info@stinescenter.dk

Tilmeld dig et hold her​