Stines Center​

Dravedvej 2E, 6240 Løgumkloster​

Følg os på Facebook

ONLINE -TILBUD

I forbindelse med Covid-19, hvor vi er ramt både på Fysioterapi-behandlinger og Træningscenteret, har vi iværksat nogle online tiltag for dig som medlem og til dig som patient.

Alle medlemskaber er sat i bero i april 2020 og der er endda nogle medlemmer, som har kontaktet os, fordi de IKKE ønsker BERO - udelukkende for at støtte Stines Center i en hård tid. TAK for det <3 

Hvis du gerne vil hjælpe dig selv og os, så kan du tilmelde dig ONLINE-TILBUD og få glæde af træningstips, vejledninger, træningspas, LIVE-streaminger osv.  hjemmefra dine trygge rammer via mobilen......

 1. FysziOnergi - Stines Online Univers for smertepatienter og vedligeholdende funktion:      Her får du daglige øvelser til at vedligeholde dine systemer, så din krop bliver tryg og samarbejder med dig. Øvelserne er bygget op omkring selvbehandling og stimulering af kroppens nervesystemer.
 2. Stines Center ONLINE-RYGHOLD: Her får du 2 ugentlige LIVE-Streaminger ved fysioterapeut - som fungerer som det vi normalt leverer i Stines Træningscenter.
 3. Stines Online Univers: Her får du gratis adgang til små tips og træningspas.

Derudover tilbydes der personlige forløb, hvor der tages udgangspunkt i dine kropslige udfordringer.

KONTAKT: slb@stinescenter.dk for flere informationer og spørgsmål.

ZONETERAPI

Vi tilbyder zoneterapi-behandlinger som kan kombineres med både fysioterapi, massage, øre-akupunktur​ eller IMS-akupunktur

Zoneterapibehandlinger bygges op udfra din sygdomshistorie og dine symptomer bliver vurderet udfra 5 element-teorien.  Der arbejdes udfra et helhedsbillede, hvor man kigger på, hvorledes kroppen afspejler fysiske og psykiske symptomerne på fødderne.

Kroppen består af celler som alle snakker sammen. Når der giver ubalance i kommunikationen opstår der stagnationer og spændinger i systemet, som kan sætte sig og sprede ubalancer til andre steder.

Behandlingen består typisk af opvarmning af fødderne, venepumpeøvelser, behandling af udvalgte systemer i relation til problemstillingen, behandling af reflekszoner, energimassage gennem meridianer, afslapning.

Der kan opstå reaktioner under og efter behandlingen, hvilke ses som en naturlig afbalancering af kroppen.  Zoneterapien kan virke forskelligt på folk. Nogen tager imod behandlingen med det samme, mens andre skal have et par behandlinger, for at opnå samme resultat.

Ofte vil der indgå vejledning i kost, da mange symptomer kan afhjælpes via korrekt ernæring. Mangel  på vitaminer og mineraler kan fremme symptomer og give blokeringer og ubalancer i systemet.

Zoneterapi kan anvendes som smertelindring og afbalancering i kroppen f.eks.

- smerter i hele bevægeapparatet

- ubalancer i systemet gennem 5 element-teorien

- immunforsvar - autoimmune sygdomme kan lindres

- hormonsystem - infertilitet

- trang og afhængighed - rygestop

- forbrænding - vægttab

- søvnproblemer

- stress og udbrændhed

 • Føddernes zoner indeholder zoner for hele kroppen. Både organer, knogler, muskler og nervesystem kan findes og påvirkes gennem fødderne. Vi arbejder med systemerne hver for sig og i kombination.
  • Fordøjelsessystem
  • Nervesystem
  • Luftvejssystem
  • Knoglesystem
  • Lymfesystem
  • Udrensningssystem
  • Hormonsystem
  • Sansesystem
  • Kredsløbssystemet

 • Ansigtszoner er afslappende og rolig behandling i ansigtet. der findes zoner for alle vores organer og mange meridianer kan påvirkes i ansigtet. Ansigtszoneterapi er egnet til afstressende behandlinger og i situationer, hvor man ikke kan behandle på fødderne.

Vores zoneterapeut har gennemgået en grunduddannelse som tager 2,5 år og indeholder min. 660 timers undervisning som berettiger til RAB godkendelse. 

Stines TRÆningscenter aps

Dravedvej 2E, 6240 Løgumkloster​

Ring til os på

Telefon: 31 13 88 00

Skriv til os på

E-mail: info@stinescenter.dk

Tilmeld dig et hold her​