Stines Center​

Dravedvej 2E, 6240 Løgumkloster​

Følg os på Facebook

ONLINE -TILBUD

I forbindelse med Covid-19, hvor vi er ramt både på Fysioterapi-behandlinger og Træningscenteret, har vi iværksat nogle online tiltag for dig som medlem og til dig som patient.

Alle medlemskaber er sat i bero i april 2020 og der er endda nogle medlemmer, som har kontaktet os, fordi de IKKE ønsker BERO - udelukkende for at støtte Stines Center i en hård tid. TAK for det <3 

Hvis du gerne vil hjælpe dig selv og os, så kan du tilmelde dig ONLINE-TILBUD og få glæde af træningstips, vejledninger, træningspas, LIVE-streaminger osv.  hjemmefra dine trygge rammer via mobilen......

  1. FysziOnergi - Stines Online Univers for smertepatienter og vedligeholdende funktion:      Her får du daglige øvelser til at vedligeholde dine systemer, så din krop bliver tryg og samarbejder med dig. Øvelserne er bygget op omkring selvbehandling og stimulering af kroppens nervesystemer.
  2. Stines Center ONLINE-RYGHOLD: Her får du 2 ugentlige LIVE-Streaminger ved fysioterapeut - som fungerer som det vi normalt leverer i Stines Træningscenter.
  3. Stines Online Univers: Her får du gratis adgang til små tips og træningspas.

Derudover tilbydes der personlige forløb, hvor der tages udgangspunkt i dine kropslige udfordringer.

KONTAKT: slb@stinescenter.dk for flere informationer og spørgsmål.

Tape

Kinesio tape

I forbindelse med fysioterapeutisk behandling kan man mod et gebyr få påsat kinesiotaping, som er en smertelindrende behandlingsform.
Kinesio tape stimulerer kredsløbet og vævets binding, hvilket kan have en smertelindrende effekt.

Tapen anvendes ved f.eks.

- muskelsmerter

- fiberskader

- ødem

Tapen virker ved at øge blodgennemstrømningen, korrigere fejlbelastninger ved øget sensorisk input og fremmer helingsprocessen muskelfiberskader for at.

Sports tape

​Der er i forbindelse med fysioterapeutisk behandling også mulighed for at få lagt en støttetape eller korrigerende tape ved fysioterapeut.

Dette bruges hovedsageligt til f.eks.

- holdningskorrektur

- korrektion af led ved smerter

- stabiliserende støtte ved skader

- støtte med proprioceptiv input til korrektur

 

Stines TRÆningscenter aps

Dravedvej 2E, 6240 Løgumkloster​

Ring til os på

Telefon: 31 13 88 00

Skriv til os på

E-mail: info@stinescenter.dk

Tilmeld dig et hold her​