Stines Center​

Dravedvej 2E, 6240 Løgumkloster​

Følg os på Facebook

ONLINE -TILBUD

I forbindelse med Covid-19, hvor vi er ramt både på Fysioterapi-behandlinger og Træningscenteret, har vi iværksat nogle online tiltag for dig som medlem og til dig som patient.

Alle medlemskaber er sat i bero i april 2020 og der er endda nogle medlemmer, som har kontaktet os, fordi de IKKE ønsker BERO - udelukkende for at støtte Stines Center i en hård tid. TAK for det <3 

Hvis du gerne vil hjælpe dig selv og os, så kan du tilmelde dig ONLINE-TILBUD og få glæde af træningstips, vejledninger, træningspas, LIVE-streaminger osv.  hjemmefra dine trygge rammer via mobilen......

  1. FysziOnergi - Stines Online Univers for smertepatienter og vedligeholdende funktion:      Her får du daglige øvelser til at vedligeholde dine systemer, så din krop bliver tryg og samarbejder med dig. Øvelserne er bygget op omkring selvbehandling og stimulering af kroppens nervesystemer.
  2. Stines Center ONLINE-RYGHOLD: Her får du 2 ugentlige LIVE-Streaminger ved fysioterapeut - som fungerer som det vi normalt leverer i Stines Træningscenter.
  3. Stines Online Univers: Her får du gratis adgang til små tips og træningspas.

Derudover tilbydes der personlige forløb, hvor der tages udgangspunkt i dine kropslige udfordringer.

KONTAKT: slb@stinescenter.dk for flere informationer og spørgsmål.

Massage

Du har her mulighed for at få behandlende massage som behandling ved smerter og spændte muskler. Derudover kan du vælge en lækker velvære-massage hvor der er musik, stearinlys og duftende olier.

Massage udføres ved forskellige former for teknikker og greb, der giver en smertelindrende og afslappende virkning på kroppens muskulatur. Der anvendes tryk, vridning, udspænding og bevægelse /mobilisering af muskler og omkringliggende væv.

Dagen igennem ophober musklerne affaldsstoffer, bl.a. i form af mælkesyre, som blokerer for korrekt ilttilførsel til muskler og væv. Dette kan give spændinger og såkaldte myoser. Massage løsner op for musklerne, så affaldsstofferne fjernes med blodet og musklerne igen kan slappe af.​

Massage fremmer optimal funktion i muskler og bindevæv og kan være med til at sikre en hurtig restitution eller heling efter skade eller træning.

Der er mulighed for at booke massage ved fysioterapeut-studerende eller fysioterapeut.

  • Sports-massage indeholder mere indgribende massage behandling, som triggerpunktbehandling og specifik udspænding af muskler på lokale steder. Denne form for massage ydes ofte ved smerter specifikke steder samt ømme muskler efter træning eller skader.
  • Velvære-massage er afslappende og rolig massage med henblik på at imødekomme afstresning og øget kropsfornemmelse. Der fokuseres på massage uden smerter. Velvære-massage kan også bruges som et pusterum i en stresset hverdag, hvor du plejer dig selv både fysisk og mentalt og får fornyet energi til hverdagen.

For mange af os er spændinger og smerte noget, vi med tiden tilvænner kroppen. Ofte kompenserer vi med andre dele af kroppen, hvis der er unormale forhold i musklen og oparbejder fejlbelastninger som kan udarte sig til specifikke dysfunktioner som er behandlingskrævende.

Plej og forkæl din krop, før det er for sent, den skal holde mange år.....

Stines TRÆningscenter aps

Dravedvej 2E, 6240 Løgumkloster​

Ring til os på

Telefon: 31 13 88 00

Skriv til os på

E-mail: info@stinescenter.dk

Tilmeld dig et hold her​