Stines Center​

Dravedvej 2E, 6240 Løgumkloster​

Følg os på Facebook

ONLINE -TILBUD

I forbindelse med Covid-19, hvor vi er ramt både på Fysioterapi-behandlinger og Træningscenteret, har vi iværksat nogle online tiltag for dig som medlem og til dig som patient.

Alle medlemskaber er sat i bero i april 2020 og der er endda nogle medlemmer, som har kontaktet os, fordi de IKKE ønsker BERO - udelukkende for at støtte Stines Center i en hård tid. TAK for det <3 

Hvis du gerne vil hjælpe dig selv og os, så kan du tilmelde dig ONLINE-TILBUD og få glæde af træningstips, vejledninger, træningspas, LIVE-streaminger osv.  hjemmefra dine trygge rammer via mobilen......

  1. FysziOnergi - Stines Online Univers for smertepatienter og vedligeholdende funktion:      Her får du daglige øvelser til at vedligeholde dine systemer, så din krop bliver tryg og samarbejder med dig. Øvelserne er bygget op omkring selvbehandling og stimulering af kroppens nervesystemer.
  2. Stines Center ONLINE-RYGHOLD: Her får du 2 ugentlige LIVE-Streaminger ved fysioterapeut - som fungerer som det vi normalt leverer i Stines Træningscenter.
  3. Stines Online Univers: Her får du gratis adgang til små tips og træningspas.

Derudover tilbydes der personlige forløb, hvor der tages udgangspunkt i dine kropslige udfordringer.

KONTAKT: slb@stinescenter.dk for flere informationer og spørgsmål.

​Vi tilbyder lukkede holdforløb som er specifik træning ved fysioterapeut med et bestemt mål.

Mandag kl 19.00: Ryghold - Stærk ryg 12 uger: kr. 700,-

Tirsdag kl. 20.00: Fysio Pilates - 10 uger: kr. 995,-

Tirsdag kl. 16.30 GLA:D - knæ og hofteartrose - kræver lægehenvisning

Onsdag kl. 16.30 Fysio Pilates - 10 uger kr. 995,-

Onsdag kl. 19.00 Yoga & Mindfullnes 8 uger: kr. 600,-

Torsdag kl. 11.00 Mor & Baby Fitness 8 uger: kr. 700,-

Torsdag kl. 17.00 Nakke/Skulder/Hovedpine 6 uger: kr. 500,-

Torsdag kl. 18.00 Ryghold - Stærk Ryg 12 uger: kr. 700,-

Fredag kl. 13.00 GLA:D - knæ og hofteartrose - kræver lægehenvisning

Kontakt os, hvis du vil høre om vi har noget som passer lige til dig.

FYSIO PILATES

Træningen er primært for smertepatienter eller inaktive som først skal igang og lære kroppen at bevæge sig rigtigt. 

Der er i denne form for træning stor fokus på stabilitetstræning i core og der arbejdes med den neuromuskulære kontrol. Vi genskaber kroppens naturlige spændinger efter funktionsforstyrrelse og smerter, hvilket giver kroppen det bedste udgangspunkt for en genoptræning.

Man lærer at bevæge sig økonomisk og mindske belastninger på muskler og led. Der arbejdes på at mindske unødig spænding og stress i kroppen, så der gives plads til at aktivere de rigtige muskler på det rigtige tidspunkt.

Det anbefales, at du får en forundersøgelse med fysioterapeuten inden opstart af træningen.

Forløbet er delt op i et et start forløb, hvor du lærer basis og teknikken og derefter træner vi i 8 uger med belastning og krævende udgangsstillinger.

RYGHOLD - Stærk ryg

Her træner du ryggens stabilitet, bevægelighed og styrke/udholdenhed. Det generel rygtræning som kan hjælpe dig, hvis du har rygsmerter af og til. Vi lærer dig sammenhængen imellem ryg og mavemuskler og du får øvet teknikken i at spænde korrekt op i din core.

GLA:D knæ og hofteartrose 

Hvis du har slidgigt i knæ eller hofte, kan du få en lægehenvisning til dette forløb. Træningen er afprøvet og gennemforsket i et samarbejde med Gigtforeningen. Du kan hør mere om dette forløb, hvis du kontakter din læge eller os.

Yoga & Mindfullnes

Du lærer afspænding og udspændingsøvelser. ​Timen er egnet til dig, hvis du har spændinger, symptomer på stress, mangler ro i din hverdag,. Vil du lære at lytte til kroppen og arbejde med fleksibilitet i både krop og sind, så er yoga noget for dig. SeIve øvelserne er kun en del af timen, vi arbejder også med grounding, mindfullness, vejrtrækning og afspænding. 

Mor & Baby Fitness

Tilbud til dig der lige er blevet mor og går derhjemme på barsel. Her får du inspi­ration til træning, så du kan blive stærk og fit igen. Mor & Baby Fitness har fokus på samværet og nærværet mellem mor og baby. 

Der indgår øvelser, hvor baby er en del af træning og der gennemgåes teknikker i babymassage, babyzoneterapi, motorisk stimulering af baby mm.​ Træningen foregår indendørs og baby skal helst være vågen.

Nakke/Skulder/Hovedpine

På dette hold lærer du at håndtere din hovedpine, nakkespændinger eller skulderspændinger. Du får redskaber til akut smertelindring og øvelser som skal styrke din holdning og dine muskler, så du undgår forkerte bevægemønstre, som udfordrer dig i din hverdag.​

Stines TRÆningscenter aps

Dravedvej 2E, 6240 Løgumkloster​

Ring til os på

Telefon: 31 13 88 00

Skriv til os på

E-mail: info@stinescenter.dk

Tilmeld dig et hold her​