Akupunktur

IMS ( Intra Muskulær Stimuleling) er en effektiv behandling med akupunkturnåle til personer der har smerte / kronisk smerte i kroppen af neuropatisk oprindelse. Nålene stikkes ind i musklerne for at påvirke musklen direkte og fjernes hurtigt igen.

Teknikken er unik til at finde og diagnosticere forkortet muskulatur i de dybe muskler.​ Akupunkturnålene som bruges er meget tynde, og man vil typisk ikke mærke når nålen penetrere huden. Hvis musklen er sund og rask, er nålen smertefri. Hvis musklen derimod er supersensitiv og forkortet, vil man mærke en spændingsfornemmelse – som en muskelkrampe eller spjæt. Dette er et typisk ubehag som opstår når musklen spænder omkring nålen. Patienten lærer hurtig denne fornemmelse at kende. De kalder det en ”god” eller positiv ubehag idet den hurtig forsvinder og efterlader en god fornemmelse af frihed og afspændthed.​

Akupunktur på kroppen anvendes langs meridianerne og i andre aku-punkter på kroppen. Nålene stikkes overfladisk og bliver siddende under hele behandlingen i for at optimere virkningen.

NADA / Øreakupunktur anvendes til båed akutte og kroniske problematikker.

Eksempler på hvad der kan behandles på genne øret:

- smerter i hele bevægeapparatet

- ubalancer i systemet gennem 5 element-teorien

- immunforsvar - autoimmune sygdomme kan lindres

- hormonsystem - infertilitet

- trang og afhængighed - rygestop

- forbrænding - vægttab

- søvnproblemer

- stress og udbrændhed

Der kan også behandles med kugleplastre, som er magnetkugler, som sættes på huden eller perma-nåle som kan sidde i øret og virke over længere tid.

Stines TRÆningscenter aps

Dravedvej 2E, 6240 Løgumkloster​

Ring til os på

Telefon: 31 13 88 00

Skriv til os på

E-mail: info@stinescenter.dk

Tilmeld dig et hold her​