Stines Center​

Dravedvej 2E, 6240 Løgumkloster​

Følg os på Facebook

ONLINE -TILBUD

I forbindelse med Covid-19, hvor vi er ramt både på Fysioterapi-behandlinger og Træningscenteret, har vi iværksat nogle online tiltag for dig som medlem og til dig som patient.

Alle medlemskaber er sat i bero i april 2020 og der er endda nogle medlemmer, som har kontaktet os, fordi de IKKE ønsker BERO - udelukkende for at støtte Stines Center i en hård tid. TAK for det <3 

Hvis du gerne vil hjælpe dig selv og os, så kan du tilmelde dig ONLINE-TILBUD og få glæde af træningstips, vejledninger, træningspas, LIVE-streaminger osv.  hjemmefra dine trygge rammer via mobilen......

  1. FysziOnergi - Stines Online Univers for smertepatienter og vedligeholdende funktion:      Her får du daglige øvelser til at vedligeholde dine systemer, så din krop bliver tryg og samarbejder med dig. Øvelserne er bygget op omkring selvbehandling og stimulering af kroppens nervesystemer.
  2. Stines Center ONLINE-RYGHOLD: Her får du 2 ugentlige LIVE-Streaminger ved fysioterapeut - som fungerer som det vi normalt leverer i Stines Træningscenter.
  3. Stines Online Univers: Her får du gratis adgang til små tips og træningspas.

Derudover tilbydes der personlige forløb, hvor der tages udgangspunkt i dine kropslige udfordringer.

KONTAKT: slb@stinescenter.dk for flere informationer og spørgsmål.

Akupunktur

IMS ( Intra Muskulær Stimuleling) er en effektiv behandling med akupunkturnåle til personer der har smerte / kronisk smerte i kroppen af neuropatisk oprindelse. Nålene stikkes ind i musklerne for at påvirke musklen direkte og fjernes hurtigt igen.

Teknikken er unik til at finde og diagnosticere forkortet muskulatur i de dybe muskler.​ Akupunkturnålene som bruges er meget tynde, og man vil typisk ikke mærke når nålen penetrere huden. Hvis musklen er sund og rask, er nålen smertefri. Hvis musklen derimod er supersensitiv og forkortet, vil man mærke en spændingsfornemmelse – som en muskelkrampe eller spjæt. Dette er et typisk ubehag som opstår når musklen spænder omkring nålen. Patienten lærer hurtig denne fornemmelse at kende. De kalder det en ”god” eller positiv ubehag idet den hurtig forsvinder og efterlader en god fornemmelse af frihed og afspændthed.​

Akupunktur på kroppen anvendes langs meridianerne og i andre aku-punkter på kroppen. Nålene stikkes overfladisk og bliver siddende under hele behandlingen i for at optimere virkningen.

NADA / Øreakupunktur anvendes til båed akutte og kroniske problematikker.

Eksempler på hvad der kan behandles på genne øret:

- smerter i hele bevægeapparatet

- ubalancer i systemet gennem 5 element-teorien

- immunforsvar - autoimmune sygdomme kan lindres

- hormonsystem - infertilitet

- trang og afhængighed - rygestop

- forbrænding - vægttab

- søvnproblemer

- stress og udbrændhed

Der kan også behandles med kugleplastre, som er magnetkugler, som sættes på huden eller perma-nåle som kan sidde i øret og virke over længere tid.

Stines TRÆningscenter aps

Dravedvej 2E, 6240 Løgumkloster​

Ring til os på

Telefon: 31 13 88 00

Skriv til os på

E-mail: info@stinescenter.dk

Tilmeld dig et hold her​