Stines Center​

Dravedvej 2E, 6240 Løgumkloster​

Følg os på Facebook

3 ​Gode råd når du skal vælge dit træningssted

1. BEHOV - hvad er dine behov og hvad er vigtigt for dig, for at din træning bliver en succes?

Du bør finde ud af, hvad der skal til for, at du får en god træningsoplevelse. 

Det kan være, at du har brug for at vælge professionel hjælp til din træning gennem personlig vejledning, et træningsprogram eller holdtræning. 

Eller det kan være, at du prioriterer alenetid og derfor træning på egen hånd.

Så kan du undersøge  centerets  træningsudstyr og de træningsmuligheder centeret har og vurdere om det er det perfekte for dig. Er der alle de træningsredskaber som du skal bruge til din træning, hvordan ser udstyret ud og hvordan føles det at bruge osv....

Derudover kan man sammenligne åbningstider og undersøge om der er bemanding i centeret. Det kan give tryghed, at der er bemanding på, hvis du er bange for træne at forkert eller har spørgsmål.

Jo mere tilpasset dine træningsvilkår er - og du har gjort dig nogle overvejelser omkring dem - jo større er sandsynligheden for at opnå succes med at komme afsted til træning og nå dine mål.

2. PRIS - hvad er prisen og matcher prisen hvad du får for pengene?

Du kan være sikker på, at man i de fleste tilfælde får, hvad man betaler for. 

Alle centre har omkostninger som skal dækkes og hvis prisen for dit medlemskab er for billigt, er der færre penge til at drive centeret og vedligeholde mm.

Det er nemt at sammenligne priser, hvis alt er inkluderet i prisen og hvis varen er præcis den samme. MEN  det er den sjældent....

Derfor er det vigtigt, at du undersøger og er opmærksom på, om du er fritaget for ekstra gebyrer, hvor dyr er indmeldelse - opstår der administrations eller betalings-gebyrer som pålægges uden varsel, kan der komme uforventede prisstigninger af dit medlemskab i aftaleperioden, er der bindingsperioder og hvordan med muligheder for berosætning mm. 

Det er også vigtigt at vide, hvordan centeret varsler dig, hvis der sker ændringer i dit medlemskab.

Husk derfor at læse aftalevilkårene for dit medlemskab hos de forskellige centre, så du ved hvad du går ind til.

Du kan læse vores aftale vilkår her.

​Husk også at tjekke din betalingsservice eller bankudskrift, så du kan reagerer med det samme, hvis der sker fejl eller ændringer som du ikke har været opmærksom på.

3. LOKALER & FACILITETER - har du besøgt dine udsete træningssteder og vurderet stemningen og faciliteterne?

Man kan hurtigt mærke om man føler sig tilpas et sted - føles det hyggeligt eller upersonligt?  Er det vedligeholdt eller beskidt? Er der omklædning / bad? 

Vandkøler eller wc-vand til drikkedunken?  Nyt optimeret eller gammelt forældet træningsudstyr? osv....

Det er DIT VALG og det er træls at starte med vælge forkert.... 

​Du kan altid komme forbi  hos os eller booke en rundvisning eller en gratis prøvetime, så du har mulighed for at mærke efter om vi er de rette for dig. :-) 

Stines TRÆningscenter aps

Dravedvej 2E, 6240 Løgumkloster​

Ring til os på

Telefon: 31 13 88 00

Skriv til os på

E-mail: info@stinescenter.dk

Tilmeld dig et hold her​