Læs mere her​

Du kan træne hos os, hvor vi overholder alle restriktionerne og har et højt hygiejne-niveau.

Corona træning​

​TRÆNing med fokus på kvalitet i Stines træningscenter

Stines Træningscenter ApS fungerer som et fitnesscenter med integreret fysioterapi klinik. Vi kører forskellige former for hold, som primært køres af uddannet personale. Man kan vælge medlemskab som kun giver adgang til fitness og hold kan tilkøbes medlemskabet.

Ved indmeldelse har du mulighed for at booke et sundhedstjek, som indeholder en grundig instruktion i maskinerne og et træningsprogram ved fysioterapeut eller instruktør. Derefter har du mulighed for løbende opfølgning af dit træningsprogram, så du får optimal effekt af træningen.

Hvis du får skader eller andet som kan hindre din almene tilstand, kan du få både vejledning og fysioterapeutisk behandling her på stedet, hvor vi med fordel kan inddrage din træning. Vi kan også hjælpe dig med almindelige spørgsmål omkring din træning, kost eller kroppen og råde og vejlede dig.

Her er plads til alle aldersgrupper, som har lyst til et sundere liv, lige meget om du aldrig har dyrket nogen form for motion eller har trænet i mange år.

Vi kører specifikke hold for mennesker som har et bestemt mål med træningen og som ikke er klar til at træne selv med det samme.

Det er hold som ryghold, skavankhold samt personlig genoptræning.

Her vil du få individuel vejledning og inspiration fra en instruktør eller en fysioterapeut så længe du vil. Målet er at ruste dig til at fortsætte træningen selv og deltage på de andre spændende og mere udfordrende former for holdtræning.

Værdigrundlaget i Stines Træningscenter bygger på tilfredse kunder, hvilket betyder at vi vil gøre en ekstra indsats for at lige præcis DU føler dig velkommen hos os.

Vi tilbyder gerne virksomhedsordninger for træning, fysioterapi eller massage.​​​

Behandlinger​

​I Stines Træningscenter og Fysioterapi har du mulighed for at få fysioterapeutisk undersøgelse, behandling samt genoptræning efter en skade. 

Vi arbejder tværfagligt og består af et behandler-team med både fysioterapeuter, zoneterapeuter og massører. Vi samarbejder tæt omkring vores patienter, så vi sikrer, at du får den helt rigtige behandling.

Vi kan bl.a. tilbyde:

Stines TRÆningscenter aps

Dravedvej 2E, 6240 Løgumkloster​

Ring til os på

Telefon: 31 13 88 00

Skriv til os på

E-mail: info@stinescenter.dk

Tilmeld dig et hold her​